-->
Tel: 0721-264-321

voltmetru panou cu alarma si releu 063[dvm-rel-063]

voltmetru panou cu alarma si releu 063

voltmetru panou cu alarma si releu 063[dvm-rel-063]

148,89RON
Quantity :

Aparatul serveste la supravegherea si alarmarea caderii unei tensiuni de alimentare continue de 9-24V, si la deconectarea unei sarcini printr-un releu de 2A (sarcina rezistiva), la caderea tensiunii sub un prag stabilit, pentru protectia acumulatorilor si pentru rezervarea unei rezerve de energie pentru alte aplicatii critice (iluminat, demaror masina etc.). Aparatul poate comanda un contactor de 100-200A/12-24V prin contactele releului intern de max. 2A, max 125V. Releul intern este izolat de masa aparatului si prezinta 3 terminale exterioare la conector modular (N.I., N.D., Comun), putand fi utilizat la orice tip de automatizari.

Aparatul afiseaza tensiunea continua aplicata la intrare cu o rezolutie de 0.1V in domeniul 0-99.9 V. Pragurile de alarmare si deconectare se pot seta la orice tensiuni intre aceste limite.

Pragul de alarmare si pragul de deconectare se seteaza separat. Alarmarea este audibila (sunet). Se poate deconecta alarmarea, ramanand numai functia de deconectare. Toate setarile se fac prin butoane adancite, pe panoul frontal al aparatului, de catre utilizator. Are functie de resteare la setarile de fabrica. Pragurile de tensiune setate au histerezis corespunzator utilizarii scontate, si intarziere la conectarea releului dupa atingerea tensiunii minime de conectare a sarcinii.

Aparatul se livreaza cu o foaie de instructiuni detaliate in limba romana.

Montarea se face pe panou cu decupare dreptunghiulara, prin scoabe elastice in carcasa. Prezinta conectori modulari pentru tensiunea de masura (0-99.9V) si pentru tensiunea de alimentare (8-24V). Masa de masura este comuna cu masa de alimentare. Aparatul poate fi alimentat din tensiunea de masura.

Produsul este realizat de A.D.Electrocom la comanda clientului. Timpul de livrare este de 7-10 zile lucratoare. Se pot acomoda variante adaptate cerintelor clientului. La livrare, setarile limitelor sunt potrivite pentru lucrul cu acumulatori cu plumb de 12V. Utilizatorul poate modifica setarile in orice moment, cu butoanele de pe panou.