-->
Tel: 0721-264-321

Livrare si Conditii

Pentru mai multi termeni si conditii, vedeti mai jos:

PREVEDERI LEGALE

Conform OUG 34/2014 ,privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii ,firma noastra acorda drept de retur produselor cumparate de la noi pe perioada de 14 zile de la data achizitionarii.

Nu se accepta returnarea produselor in urmatoarelore categorii de produse in urmatoarele situatii:

 • cand produsele sunt afectate de lucrari executate de client -cositorire , soclare ,taiere , lipire cu adezivi , pelucrari mecanice ,termice ,vopsitorie etc.
 • cand seriiile (an de fabricatie )produselor returnate nu coincid cu cele livrate -inclusiv cele aferente circuitelor active- circuite integrate , microprocesoare etc.
 • kiturilor electronice si electrice realizate dupa cerinta clientului .In cazul acestora constituie cerinta lansarea comenzii pe site de catre client.
 • pieselor, componentelor subansamblelore electronice altele decat cele de pe site comandate la cerinta expresa a clientului (din oferta altor furnizori) si pentru care s-a perceput avans de catre furnizorul respectiv.
 • componentelor ,piesele ,subansamblele electrice , electronice si mecanice fire si cabluri ,varnisuri etc care au rezultat in urma debobinarii de pe rola , banda , suport carton sau tamburi ,ex: rezistente condensatori diode bobine (atit THT cit si SMD ) papuci electrici etc. Ele sunt considerate a fi si prestari servicii (de taiere, numarare, ambalare etichetare etc.) cu acordul prealabil al clientului (acord care coincide cu lansarea comenzii pe site).
 • circuitelor microprocesor si altor tipuri de produse care vin sigilate antistatic si protejate mecanic si termic , de la furnizor.
 • aparatelor electonice si electrice care se returneaza fara ambalaj original complet, cu lipsa accesorii, nefunctionale si cu urme evidente de violenta.

Livrarea catre dvs.:

 • In prezent, nu exista o suma de comanda minima.
 • PRETURILE AFISATE INCLUD TVA.
 • 13RON prin Posta Romana.
 • 35RON prin curierat rapid.
 • Plata se poate face prin ramburs, la posta sau la curier.
 • In Bucuresti, puteti ridica comanda la magazinul din Calea Grivitei nr. 34, Luni-Vineri intre orele 0930-1800 si Sambata intre orele 1100-1700.
 • Pentru mai multe informatii, contactati-ne la 0722-260797 sau prin email: Email: Adelectrocom.
 • Atentie: stocurile de pe magazinul web sunt orientative. In cazul in care produsele solicitate nu sunt pe stoc, livrarea catre dvs. poate fi facuta in 10 zile lucratoare. Va rugam sa confirmati existenta stocului produselor solicitate in magazin contactandu-ne prin telefon sau email, daca comanda dvs. este urgenta.
  Produsele existente in stocul din magazin se livreaza in 24-48 de ore sau chiar in ziua comenzii, dupa posibilitati (data trimiterii coletului).

Conditii:

PRETURILE AFISATE INCLUD TVA.

Pentru a crea comenzi prin web pentru livrare prin posta sau pentru comenzi prin web pentru ridicare din magazin este necesar sa creati un cont utilizator si sa va logati. Pentru cumpararea din magazinul nostru din Bucuresti, nu este necesar sa va logati dar va recomandam sa va logati si sa creati o lista de piese (comanda) inainte de a veni in magazin, ca sa va putem servi mai bine.

Adresa de email pe care o dati la crearea contului trebuie sa fie valida. Echipa A.D.Electrocom S.R.L. va va contacta prin aceasta adresa de email pentru a clarifica detalii si pentru a confirma comanda facuta de dvs.

A.D.Electrocom S.R.L. nu difuzeaza spam, emailuri nesolicitate, sau orice alt fel de publicitate catre adresa dvs. de mail sau postala. A.D.Electrocom S.R.L. nu va transmite numarul dvs. de telefon, datele dvs. personale, sau de contact nici unei alte firme, pastrand confidentialitatea lor.

In cazul in care clientii nu ridica coletele comandate de la curier sau de la posta, firma A.D.Electrocom este nevoita sa achite transportul si pe retur catre magazin. Firma isi rezerva dreptul de a lua masuri pentru a-si recupera pierderile in cazurile in care renuntarea clientului la comanda nu se anunta din timp, de catre client, catre A.D.Electrocom. In cazul in care, clientii nu isi ridica comenzile din magazin intr-un timp rezonabil dupa asamblarea comenzii, A.D.Electrocom isi rezerva dreptul de a anula comanda si de a lua masuri pentru a-si recupera costurile si pierderile. Stimati clienti, va rugam sa dati dovada de seriozitate si sa comunicati din timp orice schimbari de adresa sau ale datelor din comenzi.

PRETURILE AFISATE INCLUD TVA.

PENTRU CLIENTII DIN BUCURESTI: PENTRU A VA PUTEA SERVI CAT MAI EFICIENT, VA RUGAM SA FACETI O LISTA DE PIESE PE CARE DORITI SA LE ACHIZITIONATI, INAINTE DE VENIREA IN MAGAZIN, PE CARE SA NE-O PREZENTATI IN MAGAZIN, SAU, SA VA LOGATI SI SA FACETI O COMANDA PRIN WEBSHOP, URMAND SA O RIDICATI DIN MAGAZIN.

Continua