-->
Tel: 0721-264-321

Soft PC pentru Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conect

Soft PC pentru Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conect

Soft PC pentru Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conect

39,25RON
Quantity :
Produsul "Soft PC pentru Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conectare la PC" este componenta software necesara pentru a conecta produsul "Programator EEPROM serial 93Cxx cu si fara conectare la PC" la PC.
Acest soft functioneaza impreuna cu produsele A.D.Electrocom: Programator EEPROM 93Cxx.

Softul permite vizualizarea, screierea, verificarea, si compararea digitala si manuala (optica) a continutului EPROM-urilor, si poate servi la intocmirea de biblioteci de fisiere de setari in format HEX pentru aparate care folosesc EEPROMuri cu setari.

Softul are butoane si legende in engleza, pentru reducerea confuziilor cauzate de traducerile termenilor tehnici. Softul are inclus in el insusi un fisier de ajutor online (clic buton) in limba romana. Utilizarea este simpla si usoara. Programul este special conceput pentru tehnicieni si nu necesita instructaj sau studii. Cunostinte de baza de tehnica PC si de limba engleza sunt suficiente (comenzi Write Read Save etc.). nu este necesara conectarea la internet pentru utilizarea softului. Nu sunt alte cerinte. Sunt suportate sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, si Windows 7.

Softul detecteaza automat interfata pe care este conectat programatorul. Sunt suportate porturi seriale standard RS232 (in placa de baza sau adaptor PCI), precum si majoritatea adaptoarelor USB serial. Nu este necesara configurarea sau instalarea obisnuita pe PC. Softul poate fi utilizat pe laptop sau pe PC normal fara instalare (ruleaza de pe CD-ul furnizat sau de pe stick USB).

A.D.Electrocom poate furniza un cablu de tip RS232 sau un cablu de tip adaptor USB serial pentru utilizarea acestui soft impreuna cu programatorul EEPROM 93Cxx. Cablul furnizat de A.D.Electrocom nu poate fi folosit in alte scopuri, fiind specializat.

Produsul se livreaza pe CDROM impreuna cu drivere pentru interfete USB seriale necesare pentru instalarea majoritatii cablurilor adaptoare USB serial. Cablul USB serial sau RS232 specializat, se comanda separat.